Een ballonvaart als origineel geschenk!

U bent op zoek naar een origineel cadeau? Dan bieden wij u meer dan waarschijnlijk de ideale formule aan u aangeboden in een ultra originele verpakking! Bestel vandaag nog uw cadeaubon via onze webshop en u ontvangt na 1 á 2 werkdagen de cadeaubon in uw brievenbus

U wil hem sneller? Neem dan vlug contact met ons op: 0478/700.800

Op zoek naar een origineel geschenk?

Een cadeaubon is het ideale geschenk voor een jubileum, Valentijn, Eerste of Plechtige Communie, Lente feest, pensioen, trouw (aanzoek), Kerstgeschenk, Nieuwsjaarsgeschenk, Vaderdag of Moederdag, etc.

Voor bedrijven is dit het ideale relatiegeschenk! Of is deze cadeaubon dé perfecte reclameactie! Bovendien ideaal voor een Teambuilding. Een mooi cadeau voor bestaande of nieuwe klanten. Of als eindejaarscadeau voor je leveranciers of je beste klanten, etc.

Verjaardagscadeau

Een ballonvlucht als verjaardagscadeau is en blijft een prachtig geschenk en voor de ontvanger een schitterende ervaring die hij zich levenslang zal herinneren.

Trouwverjaardag of jubileum

Het zoeken naar een geschenk voor een trouwverjaardag of jubileum is meestal een moeilijke zaak. Nogal vaak wordt gesteld "Wij hebben alles! Een cadeau hoeft echt niet". Maar uiteraard biedt ook hier een originele cadeaubon van Madou Ballonvaarten een waardig alternatief!

Een geschenkbon voor iedere gelegenheid!

Er zijn zo van die momenten waarop je echt niet meer weet. Wat nu gekozen? Neem nu voor vaderdag of moederdag. Maar evengoed op andere gelegenheden kan zo'n origineel geschenk echt wel van pas komen.

Hoe kan ik een cadeaubon aanvragen?

U kan dit doen door contact op te nemen met het nummer: 0478/700.800
Maar u kan dit evengoed online doen en hier klikken om zo'n origineel cadeaubon te bestellen!

Contacteer ons:

Neem vrijblijvend contact op: 0478/700.800

Uw wensen gaan in vervulling!


U veronderstelt misschien dat de gelukkige ontvanger van de geschenkbon in een bepaalde regio zou willen vliegen? Bijvoorbeeld over zijn/haar geboortedorp of woonplaats? Wel dat kan! Want de persoon in kwestie mag gerust met ons contact opnemen. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden zijn, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tot wanneer is de cadeaubon geldig?


(*) De cadeaubon blijft 1 jaar geldig!

ONZE TROEVEN

Wat kan u verwachten wanneer u kiest voor Madou Ballonvaarten?

  • Een vriendelijk onthaal.
  • Een professionele begeleiding.
  • Briefing aan de passagiers en de volgers vóór de vlucht.
  • Een mooi petje met het logo van Madou Ballonvaarten.
  • Een verzekering van Axis.
  • Een ballonvaart van 1 uur!
  • Na de vlucht een originele ballondoop.
  • Dranken en versnapering voor iedereen!
  • Een uniek ballonvaartcertificaat.
  • Een verrassingspakket voor iedere passagier!